Styling

Richard Sollman Tuindesign houdt zich ook bezig met het stylen van tuinen. We zetten hierbij de puntjes op de I, zodat uw tuin weer de gewenste sfeer uitstraalt.

Het komt regelmatig voor dat de verkoop van een huis niet wil vlotten. En van de oorzaken, zo is geconstateerd, is een onaantrekkelijke tuin. De tuin is het visitekaartje van uw huis en dus mede bepalend voor de eerste indruk van uw huis. We richten ons ook op dit marktsegment en werken zowel in opdracht van makelaars als in opdracht van de verkopende partij om de tuin met minimale kosten een optimaal aanzicht te geven door middel van tuinstyling.

Dit is een investering die zich zeker terugverdient en een basis kan vormen voor een eventuele nieuwe tuin bij een volgend huis. Een goed gestijlde tuin kan uw huis in waarde laten stijgen.

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde huizenkoper het liefst een 'kant-en-klaar' huis koopt, waaraan geen extra geld besteed hoeft te worden voor klussen en verbouwingen. Laat uw tuin dus geen struikelblok zijn bij de verkoop.

 

Home